Camping Kustgården Senoren

Camping

Senorens Camping ligger mycket vackert belägen vid havet på ön Senoren i Karlskrona skärgård.

Senorens camping

Kustgården Senorens Camping är en vacker campingplats belägen på ön Senoren, strax utanför Karlskrona i Blekinge. Senoren är en del av Karlskrona skärgård och campingen är omgiven av naturskön och idyllisk miljö, med närhet till havet och en mindre strand.

Campingen erbjuder olika typer av boendemöjligheter för både tält, husvagnar och husbilar. En omtyckt plats för säsongscampande, ett sommarparadis bara några mil från Karlskrona. Dessutom finns det olika stugor på gården som kan hyras för korta eller längre vistelser. Kustgården Senoren ger besökaren en bekväm och avskild vistelse.

Priser:

Campingplats med el (1-50) 349 kr/natt
Tältplats utan el (ej numrerade) 249 kr/natt

Är du intresserad av säsongcamping? Vi har den perfekta platsen för dig!

Säsongplats av husvagn finns för 8 950 kr/år + elkostnader.
Möjlighet till vinteruppställning på platsen (utan el) 1 500 kr.

husbil

På Kustgården Senoren finns de faciliteter som en trivsam camping behöver ha och passar både barnfamiljer och äldre. Det finns moderna servicebyggnader med toaletter, duschar, tvättstuga och ett välutrustat campingkök för självhushåll i anslutning till servicehuset med tre spisar och med separat diskrum för campare. För barnen finns det en lekplats, fotbollsplan och grönytor för lek och spel.

För den som vill njuta av havet har campingen en egen brygga och en liten sandstrand där man kan bada och sola. Gården har två grillplatser, en vid havet, en mer i lä vid servicebyggnaden.

Klicka på bilden intill för översiktskarta

senorens camping översiktsbild

En camping utanför Karlskrona för naturälskare

För naturälskare och friluftsentusiaster finns det gott om vandrings- och cykelleder i närheten av campingen. Man kan utforska den omgivande naturen och upptäcka vackra vyer och unika växt- och djurarter.

Kustgården Senorens Camping är också en utmärkt bas för att utforska Karlskrona och dess omgivningar. Karlskrona är en charmig stad med en rik marinhistoria och erbjuder besökare ett brett utbud av museer, historiska platser och trevliga restauranger. Det är en sommarpärla som gör semestern till en fullträff.

Söker man en camping i området nära Karlskrona är Kustgården Senorens Camping en idealisk destination. Det är en självklar plats för dem som söker avkoppling, närhet till naturen och möjlighet att utforska den vackra skärgården utanför Karlskrona. Med sina bekvämligheter, vackra omgivningar och närhet till både havet och staden är detta en perfekt plats för en minnesvärd campingupplevelse.

 

Exempel på vilka som skulle får en fin campingupplevelse på Kustgården Senoren:

 • Familjer: Kustgården Senoren erbjuder en familjevänlig miljö med lekplatser och närhet till stranden. Barnen kan roa sig med lek och bad medan föräldrarna kan njuta av lugnet och naturen.

   

 • Naturälskare: Skärgården runt Karlskrona erbjuder en fantastisk naturlig miljö med vandringsleder och möjligheter till friluftsliv. Campare som uppskattar naturen, fågelskådning eller vandring kommer att trivas här.

   

 • Den som älskar vattenaktiviteter: Området är perfekt för kanot- och kajakpaddling, segling och fiske. Campare som älskar att vara på vattnet och utforska de vackra öarna och vikarna kommer att ha en fantastisk tid här.
 • Kulturfantaster: Karlskrona är en stad med rik marinhistoria och kulturella sevärdheter. Campare som är intresserade av historia kan utforska de historiska platserna i staden och besöka museer som Marinmuseum.

   

 • Den som söker lugn och avkoppling: För de som bara vill koppla av och njuta av lugnet och avskildheten kan Kustgården Senorens Camping erbjuda en fridfull och vacker miljö där man kan komma bort från vardagens stress och bara vara nära naturen.

Rekommenderad camping

En camping i Karlskrona skärgård

Skärgården utanför Karlskrona är en av de mest kända och vackra skärgårdarna i Sverige. Den utgör en del av Blekinge skärgård, som består av tusentals öar, holmar och kobbar som sträcker sig längs kusten av södra Sveriges sydöstra hörn.

Karlskrona skärgård är känd för sina natursköna områden och klara vatten. Det är ett paradis för den som älskar naturen och erbjuder en mängd olika aktiviteter och upplevelser för besökare. Exempel på omtyckta aktiviteter för turister här är:
• Kajakpaddling
• Segling
• Fiske
• Vandring

Det finns välmarkerade vandringsleder som tar dig genom den vackra naturen och ger dig möjlighet att uppleva den unika flora och fauna som finns i skärgården.

Upptäck området runt Kustgården Senorens camping

Ett av de bästa sätten att utforska skärgården är att ta en båttur. Det finns olika båtar som gör dagliga turer i skärgården och det erbjuds även guidade turer och båtutflykter genom skärgården. Under båtturen kan man njuta av den vackra naturen, besöka öar och kanske till och med stanna till för ett dopp i det klara havet.

Skärgården utanför Karlskrona är med sin naturliga skönhet, rika historia och många aktivitetsmöjligheter ett givet semestermål för att uppleva det bästa av Sommarsverige. Kustgården Senorens Camping är en bra plats oavsett om du är ute efter avkoppling, äventyr eller kulturella upplevelser. Ett område som kommer att ge dig fina upplevelser och minnen.

Kustgården Senoren är ett naturnära camping i Karlskrona skärgård att trivas på, en plats att återkomma till.

Kontakta Kustgården här.