Boende i Karlskronas skärgård

Bo på Senoren

På Kustgården Senoren kan både själen och kroppen hitta vila och ro.

 

 

StugorCamping

En gård med möjligheter

Gården har 140 sängplatser

En gård med möjligheter

Gården har 140 sängplatser

Björkstugan

Kustgården erbjuder

Stugor och vandrarhem på Senoren

Karlskrona skärgård ligger i Sveriges trädgård, Blekinge. Ett vackert resmål som erbjuder många olika semesterupplevelser. På en av öarna, Senoren, ligger Kustgården Senoren som erbjuder boende i form av camping, stugor, vandrarhem och logement.

Som med allt boende under sommar- och semestertider är det ett tips att vara ute i god tid med bokningar och förfrågningar, då vår anläggning ofta blir fullbokad under högsommaren.
Våra olika stugor hittar du här och mer information om Kustgårdens camping hittar du här.

Varmt välkommen!

Därför ska semesterboendet vara i Karlskrona skärgård

Kustgården Senoren lämpar sig bäst för den som vill komma bort från stadens sus och brus, som föredrar den lite mindre familjecampingen och här listar vi några fördelar med ett boende i Karlskrona skärgård:

  • Naturskön miljö: Karlskrona skärgård är känd för sin otroliga naturskönhet. Med sitt kustnära läge erbjuder skärgården fantastiska vyer, klippor, stränder och vackra skogsområden. Att ha ett semesterboende här ger dig möjlighet att njuta av den fridfulla och avkopplande atmosfären i naturen.
  • Skärgårdsliv: Att bo i Karlskrona skärgård ger dig chansen att uppleva det genuina skärgårdslivet. Du kan njuta av båtturer, fiska, paddla kajak eller bara koppla av och njuta av en grillkväll och vackra solnedgångar.
  • Maritim historia: Karlskrona har en rik maritim historia och är en av Sveriges mest intressanta marinstäder. Staden är ett världsarv och har många historiska platser och sevärdheter att utforska, som till exempel Marinmuseet. Att bo i närheten av denna historiska stad ger dig möjlighet att fördjupa dig i Sveriges sjöfartsarv.
  • Kulturella evenemang: Området lever upp under sommarmånaderna med allt från konserter, utställningar, gårdscaféer och loppisar. Genom att campa eller hyra stuga i skärgården under semestern kan man ta del av både stadens utbud och naturnära lugn.
  • Nära till övriga sevärdheter: Att ha ett semesterboende i Karlskrona skärgård ger dig också fördelen av att vara nära andra sevärdheter och destinationer i södra Sverige. Du kan enkelt göra dagsutflykter till platser som Öland, Kalmar slott, Glasriket och Östersjöns vackra kustlinje.

Sammanfattningsvis erbjuder ett boende sommartid i vårt område fantastiska möjligheter till vackra sommarminnen och skön natur. Det är ett idealiskt resmål för den som vill komma bort från vardagens stress och njuta av en avkopplande semester vid havet.

Hur vill ni bo?

Olika boenden i Karlskrona skärgård

Vi älskar Senoren och området i Karlskrona skärgård och självklart vill vi helst att ni ska bo hos oss på Kustgården Senoren. Vår camping, våra stugor och vandrarhem kan bli er bas för utflykter eller för ett kort stopp innan semesterresan går vidare.

Under sommartid finns det flera alternativ för boende i Karlskrona skärgård. Här är några förslag:

Stugor och sommarhus

Genom till exempel Airbnb kan man hitta utbudet av stugor och sommarhus att hyra i Karlskrona skärgård. Du kan välja mellan olika storlekar och bekvämligheter beroende på dina behov. Ofta ligger dessa boenden mycket trevligt belägna nära havet.

Vandrarhem

Det finns flera vandrarhem och gästhus i området som erbjuder prisvärt boende. Dessa kan vara ett bra alternativ om du reser på en budget eller om du föredrar en mer social atmosfär där du kan träffa andra semesterfirare efter som man delar gemensamma ytor som kök och gemenskapsytor i vandrarhem.

Campingplatser

För den som gillar att campa finns det flera campingplatser i och omkring Karlskrona. Här kan du hyra en tältplats eller en husvagnsplats och njuta av naturen och skärgårdsmiljön.

Hotell och pensionat

I centrala Karlskrona och i närliggande områden finns det flera hotell och pensionat som erbjuder bekvämt boende. Dessa alternativ kan vara särskilt bekväma om du vill vara nära stadens centrum och dess sevärdheter.

Kustgården Senoren är ett naturnära boende i Karlskrona skärgård, en plats att trivas på, en plats att återkomma till.

Kontakta Kustgården här.