Nya stugor på Kustgården Senoren

Projekt på gång

Kustgården i Karlskrona utvecklas och växer. 

Hjälp oss bygga tre nya stugor vid havet!

Arbetsvecka och semester

Kustgården Senoren kommer att bygga 3 nya stugor nere vid havet sommaren 2024. Vecka 28, 8-13 juli kommer vi därför att ordna en arbetsvecka för detta. 

Vi vänder oss till alla som känner att de vill kombinera en semestervecka med lite praktiskt arbete och genom detta göra en insats som för oss skulle betyda mycket. Att bli med på arbetsveckan kan vara ett bra alternativ om man har en ansträngd budget.

Alla kan bidra med något!

Arbetsuppgifterna kan variera, allt från snickeri med att bygga nya stugor, till målning och städning. Alla ska känna att de har en uppgift och att alla är lika värdefulla och vi behöver hjälpsamma krafter för att genomföra detta porjekt! Man behöver definitivt inte vara proffs, utan villigheten är den bästa drivkraften.

Upplägget

Upplägget är att vi arbetar med något under förmiddagarna, mellan frukost och lunch, med avbrott för gemensamt förmiddagsfika. Sedan är eftermiddagarna fria för sol, bad, segling, utflykter m.m. Kvällsmat serveras och eventuellt anordnas gemensam kvällsaktivitet och till sist en andakt i kyrksalen innan läggdags.

Frivillig kostnad och anmälan

Kostnaden är frivillig mot att man hjälper till på gården.
Vi serverar frukost, lunch och middag samt fika.

Anmäler sig gör man till gården, via mail eller via telefon, 0455-441 20. Välkommen med när vi gör en fantastisk gård ännu bättre!

Verktyg till stugbygge