Kustgården SEnoren

Om oss

Kustgården är en suverän anläggning både för privatpersoner och om man som grupp vill tillbringa några dagar i en skön miljö. Camping, stugor att hyra, en lägergård med fantastisk närhet till havet på Senoren i Karlskrona skärgård.

01. Havsnära

Kustgården Senoren är en plats för goda upplevelser där havsnära miljö gör gott för själen, en plats där människans djupare behov kan bli mötta.

02. Flexibelt

Från små till stora arrangemang, möjligheterna är många och flexibiliteten stor. Här finns utrymme för allvar och lek, glädje och äkthet.

03. Personligt

Vår ambition är att bemötande och upplevelsen ska överträffa förväntningarna. Att era unika önskemål så långt det är möjligt blir mötta.

Kustgården Senoren

En pärla i Karlskronas skärgård!

Välkommen till en pärla i Blekinge skärgård! Kustgården Senoren ligger mycket vackert belägen i en ekbacke alldeles vid havet utanför Karlskrona.

Kustgården är en suverän anläggning både för privatpersoner och om man som grupp vill tillbringa några dagar i en skön miljö. Vi hjälper dig med konfirmandläger, klassträffen, församlingshelgen, kick-offen eller just din ide. Ni har gruppen, vi har lösningarna!

På gården finns både stugor/logement samt en camping. Vi har kapacitet för 140 bäddar och c:a 50 husvagnar/tält eller husbilar. 

På gården finns
– ett välutrustad storkök att hyra som är utrustat för tillagning upp till 100 portioner/måltid. Vid överenskommelse kan vi bistå med kökspersonal.
– en matsal med 100 platser.
– ett grupprum med 20 platser.
– ett Glasscafé med öppen spis och sittplatser för 26 personer.
– en kyrksal med 80 sittplatser.
– välutrustad servicebyggnad med toaletter, skötbord, duschar, tvättställ, tvättstuga och campingkök. Det finns tillgänglighetsanpassad WC med dusch.

 

solnedgang

På området finns även lekplats samt egen badplats med bryggor för bad och fiske.
Det finns dessutom båtar, surfingbrädor och segeljollar samt cyklar för uthyrning.
Det finns även bollplan och grill/lägerbålsplatser på området.

Vi tar emot både grupper och privata bokningar!

Vi har säsong 1 maj – 30 sep. Begränsad service under maj och september, ring gärna innan.
1 okt – 30 april delvis öppet efter överenskommelse.
Frukost, lunch och middag finns att köpa vissa veckor, hör med receptionen.