FamiljeCamping Kustgården Senoren

FamiljeCamping

Senorens familjecamping ligger mycket vackert belägen vid havet på ön Senoren i Karlskrona skärgård.

Senorens familjecamping

Välkommen till Kustgården Senorens Familjecamping, en pärla belägen på den vackra ön Senoren utanför Karlskrona! Detta är en plats där du kan uppleva en minnesvärd semester med din familj. Det är en plats där människor samlas för att njuta av allt som naturen och kustlivet har att erbjuda.

På familjecampingen på Kustgården Senoren finns en badstrand med brygga som lockar till sköna bad och avkopplande stunder i solen. Här kan du bygga sandslott med dina barn, ta en uppfriskande simtur eller bara ligga och njuta av solens varma strålar.

husbil

På Kustgården Senoren finns de faciliteter som en trivsam familjecamping behöver ha och passar både barnfamiljer och äldre. Det finns moderna servicebyggnader med toaletter, duschar, tvättstuga och ett välutrustat campingkök för självhushåll i anslutning till servicehuset med tre spisar och med separat diskrum för campare. För barnen finns det en lekplats, fotbollsplan och grönytor för lek och spel.

För den som vill njuta av havet har campingen en egen brygga och en liten sandstrand där man kan bada och sola. Gården har två grillplatser, en vid havet, en mer i lä vid servicebyggnaden.

Klicka på bilden intill för översiktskarta

senorens camping översiktsbild

Naturnära familjecamping på Senoren

Den omgivande naturen är fantastisk och erbjuder upplevelser. Du kan ge dig ut på vandringsturer längs de pittoreska stigarna och upptäcka vackra klippor, grönskande skogar och hisnande utsikter över havet. Varför inte ta med picknickkorgen och njuta av en härlig lunch vid en av de många natursköna platserna? I området runt Senoren finns många semesterpärlor att upptäcka!

På campingområdet finns de byggnader som gör din vistelse bekväm. Det finns ett välutrustat campingkök i anslutning till servicehuset, med tre spisar och med separat diskrum för campare. För barnen finns lekplatser där de kan leka och träffa nya vänner. Det finns grönytor för kubbspel och en fotbollsplan. Gården har två grillplatser för mysiga grillkvällar, en vid havet och en intill servicebyggnaden.

Kustgården Senorens Familjecamping är inte bara en plats att bo på, utan en plats där du kan komma närmare naturen, koppla av och skapa minnen med din familj. Du är välkommen till Kustgården Senoren och vi önskar dig en charmig campingupplevelse vid Karlskronas kust.

 

Passar många olika intressen

För vem är Senoren en bra familjecamping?

Kustgården Senorens Camping är en mångsidig plats som kan passa olika typer av campare och besökare. Närheten till hav och natur gör den framför allt lämplig för:

  • Naturälskare: För dem som älskar att vara omgiven av vacker natur är Kustgården Senoren en idealisk plats. Skärgården utanför Karlskrona erbjuder fantastiska landskap och havsutsikter, vilket ger möjlighet till avkoppling och flera naturreservat i området väntar på att bli besökta.
  • Familjer som söker en mindre camping: Campingen är familjevänlig med faciliteter som passar för både vuxna och barn. Lekplatsen ger barnen möjlighet att roa sig, och närheten till stranden och havet ger familjen möjlighet till bad och andra aktiviteter på vattnet som paddling och fiske. Gården har inte egna kanoter, men det går fint lägga i sin egen vid bryggan.
  • Friluftsentusiaster: För dem som älskar friluftsliv och äventyr finns det många aktiviteter att välja mellan, inklusive vandring, cykling, kajakpaddling och fiske. Skärgården utanför Karlskrona erbjuder också möjligheter till utforskning av öar och vikar.
  • Historie- och kulturintresserade: Karlskrona har en rik marinhistoria och erbjuder många historiska platser och museer att utforska. Campingen kan vara en bekväm bas för att upptäcka Karlskronas kultur- och historiearv.
  • Avkopplande semesterfirare: För dem som söker en avkopplande semester med lugn och ro, kan Kustgården Senorens Camping erbjuda en fridfull miljö en bit bort från stadens stress och brus. Havets närhet och den vackra naturen ger möjlighet till avkoppling och återhämtning.

Sammanfattningsvis kan Kustgården Senorens familjecamping passa en bred målgrupp av campare, oavsett om de är ute efter äventyr, avkoppling, naturupplevelser eller kulturella upplevelser.

Kontakta Kustgården här.